Ahad, Disember 9

Kena rogol Pak Arab

Kena rogol dengan Pak Arab


Kena rogol dengan Pak Arab
"Mak nak..mak nak!".. jerit Mimi Ziena "Kau giller!?? TU pak arab okies.. kote nalla!" mak bidas! Si MiMi Ziena tetap merengek nak juga kote pak arab tu.. so mak pon ala2 TERPAKSA mengikut la kann.. "Joom la uols! Mak boleh habiskan lauk tuh!" lagi pujuk Mimi.. Tetibe, pak arab tu sampai kat tepi tingkap wiols.. ajak wiols ke rumah dia. So, mak ok je la kann.. Depa ni naik motor je. Sekor tu nampak muda dari sorang lagi. Yg penting dua dua ekor tu berbulu lebat ok. Mak suka sebab tu jer la. Sampai kat rumah deyols., deyols tanya kalau wiols nak buat kat luar rumah ke atau dalam rumah. Gila tak! Ade ke MAIN kat luar rumah! Depa ni jenis KINKY kah uols?? Apa2 pon, depa memang NICE gitu! Mak suka.. Kannn..

Wiols pon proceed jer ke dalam rumah. MiMi proceed dengan sorang yg abang tu tu. Mak pulak dengan si adik. Kemudian wiols dapat tahu yang ...depa ni datang buat keja kat area nih. Si muda is actually cousin kepada yang berumor tu. Muda ni baru 25 tahun dan seorang lagi tu 28 tahun. Dua dua dari Jordan dan belum berkahwin. Dan dua dua tu berbulu lebat! *Matila makk birahi tahap gaban! Opsss Waktu kat dalam bilik, wiols cakap tutup la lampu sebab cerah sangat. Mak kan selalu diTUDUH mekap CHUCKY gitu. So tak bole la kalau lampu kalimantang. Kalau LAMPU NEON, mak ok je! Hikss.. Jantan mak ni bernama Ferries paham dan trus nyalakan 5 batang lilin. Lampu pon dia padam. Pastu dia cium molot mak!. Aiyoh SEDAP nya uols! Perisa strawberry gitu. Dia cakap dia hisap SHISHA ! Mak cakap mak HISAP konek! Oppss/! Waktu dia buka baju dia, mak trus TERKASIMA melihat rimbunan di dada nya!. Berbulu gred A1+ uols!. Cantek sekali dada berbulu dia tuh!. MAK NAKKK!!! Mak NAKKKKKK

Dia pon trus romen leher mak dan kemudian terus ramas tetek mak! (Oppss.. ado kah?) Mak suke uols! Pastu mak dibogelkan nya! Mini skirt mak pon terlondeh uols! Ni MAK punya! Dia bukak seluar dalam dia. Aiyooh.. ciknek dia bukan lagi tahap gargantuans! Tapi tahap GORGON uols!!! 10 innci panjang dan tebalssssssssssssss! *Pitam! Seksi tak? Pastu dia terlingkup kan mak.. terus diJAMAH nya bontot mak yang DARA ni uols! Dia makan bontot mak macam makan EPAL gitu! Lahap sundelss! Mak mengerang tahengaat tahap "ibu segala sedap" gitu.. *Matila Queen Segala Diva! Lepas mak pulak bingkas dan terus loloi konek GORGON nya itu. Sedap uols.. mak terasa makan KEBAB tahu! Feeliing2 sangat dapat konek itu. Dah la bulu berselerak.. bertambah YUMMY la kan!.. (Mak kan peminat LAMB CHOP!) Tiba giliran nya nak ciktot mak! Mak nak bagi DIA full pakej! Bukan hanya CIKLOIs saja! "Sprettt" bunyi pelincir KY mak picit dan lumur kat konek dia. Konek GORGON! "Slowly ya honey.. mine very tight!" Mak cakap. Dia angguk! Dia pon masukkan kan konek dia pelan-pelan! Aiyoh,, terasa sangat uols.. kembang sangat kepala konek dia tuh! Tapi dia pandai.. dia masuk sikit lepas tu dia cabut balik.. romen mak.. dan kemudian masuk sikit lagi.. berulang2 kali Sedar2 jer.. konek dia tu dah masuk abis kat bontot mak!!! Terasa sangat uols waktu dia sontot mak tu.. mak ala2 pasrah sambil menyerah dan konek mak pon ala2 nak muntah lahar sepanjang masa uols.. Dia perasan konek mak keras yaamatz. Dia pon lancap kan.. Dalam dia sontot mak dan lancapkan mak.. mak terus terpancut uols!!! Memancut mancut nih penangan mat berbulu!.. Sedap giller uols.. dan waktu mak kemut kuat2, dia pon terus terpancut juga

ALKAEDAHNYA! Dia bepeluh2 gitu.. tahap kepuasan maksima.. mak pon keluar ke toilet untuk cuci. Kemudian dia cakap dia nak 2nd round.. mak cakap dah tak larat. Rupa2nya kat luar Mimi dah dok relaks2 cakap yg dia dah lama settle. Dia loloi je Abg tu tak sampai 2 menet terus pancut.! *Matila kau! Aku kena sontot kau cuma loloi saja la.. padehal kau yg NAK sangat kan kat ARAB nih!. Rasain! Opss emosi pulak mak! Hiks Ferries pulak nak kat MIMI.. mak ok je! Mak lari kat si jantan MIMI itu sambil Ferries pujuk si MIMI masuk bilik! Mak borsak2 saja dengan Abg itu. Kemudian dia cakap dia dah nak balik JORDAN bulan 9 ni. Mak cakap la minggu depan mak nak datang jumpe dia lagi.. Dia cakap ok jer.. Si Abg itu! Berbulu also! Pastu dia nak mak picit2 badan dia. Mak pon ala2 urut2 saja badan dia. Tengok2 konek dia keras uols!. Mak pon lolois la. Baru mula jer terus dia pancut uols!

*Matilamakk. Tak sempat nak romen2 ke ape ke. Hampeh! Mak pon keluar dari bilik dia terus ke bilik Ferries. Bising sangat so mak pon buka la pintu. Aiyoh mak tengok MiMi kena rogol uols!!!.. hanjengss sangat kali ni. Ganas nak mampos PAK ARAB tu kerjakan MIMI. Tapi MIMI sebagai DIVA CURANZ tetaps ni tanak kalah! Dia hentam MIMI, MiMi lagi laju hayun bontot ke konek dia..! Saling berlawan nih! Mak suka uols tengok Mimi kena rogol.! Hebat sangat permainan MiMi.. berpeloh2 pak arab tuh! Pastu terus Pak Arab tu pancut... memancut2 air tambuni dia uols! Selepas pancut! Lepas tu wiols pon get dressed dan comolot buat kali terakhir buat pak arab tu. Dan terus balik!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catat Ulasan